10 HIJABISTA PALING POPULAR DI INSTAGRAM

Seperti yang kita tahu, instagram telah menjadi salah satu cara untuk berkomunikasi dan berinteraksi hanya melalui gambar. Selain berkongsi gambar, instagram juga telah menaik taraf dan terdapat lebih banyak fungsi seperti berkongsi video yang dipanggil “story”.  Di era kini, trend-trend hijab dan make up terbaru sering di paparkan di instagram. Di sini , D’yana Clique […]

BUNGA OH BUNGA!

Walaupun tajuk tidak ada kena mengena dengan ini cerita, tapi nak kena juga taip sebab konsep photohoot kali ni ada bunga-bunga! Geram pulak tengok bunga banyak-banyak ni, rasa macam berada dalam taman pulak. Excited sebenarnya nak kongsikan dengan D’YANA CLIQUE semua tentang photoshoot bagi koleksi shawls terbaru ini. Untuk D’YANA CLIQUE, kami akan buat apa saja […]

TERIMA KASIH D’YANA CLIQUE

Minggu yang penuh dengan hiruk-pikuk, gelak-tawa dan jeritan! Bukan senang nak menjayakan event yang melibatkan ramai staff dan nak kerah idea. Team D’YANA pula memang tak boleh duduk diam, semuanya perlu siapkan kerja masing-masing. 3 March 2017 telah berlangsung D’YANA Warehouse Sale yang mana big boss D’YANA nak kasi Clear semua koleksi-koleksi yang ada. Tujuannya […]

CARA PANTAS UNTUK CANTIK DALAM MASA 10 SAAT!

Fenomena Instant Shawl sedang melanda D’YANA.     Sedikit sedutan dari disebalik tabir penggambaran untuk koleksi terbaru yang mana koleksi berkenaan adalah sesuatu yang penting untuk wanita di Malaysia.   Saat lensa diacukan, lincah sekali model Bara Novitta beraksi. Memperagakan Koleksi Instant Shawl iaitu D’YANA ELVEE.   “Macam mana nak nampak cantik dengan Instant Shawl?” “Senang […]

[HOW TO DRESS LIKE D’YANA CLIQUE]

Every woman needs a pop of colour in her wardobe to liven up any style she’s aiming for. Breathe an air of romance into your ensemble of the day with the magic of color. Infused with color splash technique, this little D’YANA KURUNG EMILDA from new arrival collection is perfect for portraying our feminine side.   […]

TREND ALERT: BE UP TO DATE WITH THIS NEW FASHION TREND

Mixing and matching different textures in full, rich colors to create a show-stopping outfit this season. Breeze through your weekend in style and comfort while staying true to your demure femininity in this D’YANA Melinne Top in Baby Blue.   A dreamy concoction of nude hues and playful sleeves, D’YANA Haylie exudes an understated elegance in […]

Koleksi Terkini Untuk Mereka Yang Bergelar D’yana Clique!

Koleksi kali ini sangat sesuai untuk wanita yang bekerjaya, ibu yang bekerja dan juga mereka yang menjaga penampilan mereka untuk kelihatan cantik dan menarik. Terdiri dari Dress dan Jubah yang ELEGANT dan MODEST, wanita-wanita D’yana pastinya tidak akan kalah dalam memperagakan sesuatu busana. Boleh dikatakan keluaran terbaru D’yana pada bulan lepas adalah koleksi yang harus […]

Disebalik Tabir : October New Collection!

Nota editor : Semasa menulis entry ni, Koleksi new arrival bulan Oct iaitu DRESS BRENDA, JUBAH CAROL dan DRESS MONICA ni sudah boleh didapati di semua butik D’yana dan juga melalui Online iaitu Website rasmi D’yana iaitu www.dyana.com.my atau pun Whatsapp – 010-2455534 dan juga melalui media social yang lain seperti FB dan IG D’yana iaitu […]

6 Tip Berguna Untuk Plus Size Dan Fabulous

Ramai yang menganggap bertubuh besar ni menyusahkan terutama bila time nak cari pakaian yang sesuai. Itu dulu, sekarang Ladies masih boleh bergaya sama seperti dengan wanita yang bertubuh langsing. Bukan apa, yang menulis ini pun mengalami pengalaman yang sama (hihihi), jadi topik yang nak dikongsikan kali ini adalah tip-tip yang lovelies boleh praktikkan semasa mencari […]

3 PERKARA YANG IRA ABDULLAH BELAJAR DALAM MAJLIS MAKAN MALAM DI CAMBRIDGE

Nota Editor: Kisah yang banyak membantu Editor dan Rakan-Rakan seperjuangan yang lain melalui pengalaman yang telah dikongsi dan dirasai sendiri oleh yang empunya badan, iaitu Puan Ira Abdullah telah dikongsikan pada team D’yana.     ” Assalamualaikum semua! Is everyone doing ok? Saya baru saja attend dinner di universiti adik saya dan harini dia convo. Just nak […]